Dupa ce a vandut anul trecut centrul comercial Armonia din Arad la un yield de 6,75%, dezvoltatorul RED Management Capital a anuntat ca niciunul dintre proiectele sale nu mai este de vanzare, deoarece in conditiile impuse de piata, cine vinde acum va pierde cu siguranta.

Pana in prezent, RED a investit in piata imobiliara locala 700 milioane de euro si intentioneaza sa investeasca in acelasi ritm inca 300 milioane de euro, in prezent aflandu-se in discutii pentru atragerea unor parteneri strategici.

Printre proiectele grupului se numara centrele comerciale Armonia (Arad – vandut catre fondul austriac de investitii Immoeast, Braila – urmatorul centru ce va fi livrat, Satu Mare), Armonia Mall Giurgiu, centrele comerciale Cadran (Slobozia, Husi – deschidere in primavara anului 2009, Miercurea Ciuc si Harghita) si proiectele mixte World Trade Center Constanta si Radius Shopping Business & Arts Baia Mare.

Am retras proiectele noastre din negocierile existente, deoarece valoarea de vanzare de acum nu ar fi valoarea reala, si cine vinde in momente de criza va pierde categoric. Intrucat centrul din Braila este urmatorul ce va fi livrat, in martie 2009, am purtat discutii cu grupuri de investitori, insa nu am ajuns la un acord si am hotarat sa pastram toate proiectele pe care le aveam in dezvoltare”, a declarat Teodor Pop (foto), Managing Partner RED, precizand ca aceasta nu este o strategie definitiva, ci una gandita pe termen mediu-lung.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.