Dezvoltatorul imobiliar roman Kronvest Group of Companies va investi aproximativ 30 milioane de euro in construirea unui centru de afaceri care va cuprinde si cea mai inalta cladire de birouri din Brasov, a declarat directorul executiv al companiei, Dan Camarzan.
Proiectul Kronvest Business Park va fi alcatuit din trei cladiri de birouri clasa A avand 8,9 si respectiv 16 etaje, cu un subsol general pe trei nivele si urmeaza a fi finalizat in decembrie 2009. Centrul de afaceri va avea o suprafata construita de 32.835 mp din care 20.119 mp pentru birouri, 4.631 mp pentru servicii si 8.085 mp pentru parcari.

"Cred ca in urmatorii 5-7 ani va fi nevoie de 120.000-150.000 mp de spatii de birouri in Brasov. Acest oras este destul de important si reprezinta o atractie chiar si pentru companiile din Bucuresti care doresc sa se relocheze. Vom profita de acest lucru si vom da in folosinta un parc de afaceri care va cuprinde cea mai inalta cladire de birouri din Brasov (16 etaje-72 m) si care va dispune si de un heliport", a adaugat directorul executiv al Kronvest Group of Companies


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.