Cefin Real Estate Asset Management a inaugurat la Arad, un parc logistic amplasat pe o suprafata de 94.000 de metri patrati, investitia fiind de 28 de milioane de euro.
Cefin Logistic Park (CLP) Arad este situat in partea de sud a orasului, avand avantajul accesului la viitoarea autostrada de pe coridorul IV Pan European. Proiectul in valoare de 28 milioane euro ofera un centru modern de logistica si distributie, clasa A si servicii de property management profesionale. Suprafata construita este de 44.000 mp de depozite, in module de cate 2.750 mp, si 2.600 mp de birouri la mezanin. Parcul beneficiaza de o ampla parcare pentru camioane si autoturisme, iar Cefin are in plan sa mai construiasca si o cladire multifunctionala de 4.000 mp.

"Am ales Aradul pentru dezvoltarea acestui parc logistic pentru ca este al doilea mare oras din vestul tarii dupa Timisoara. Are o pozitie geografica strategica, fiind situat la 17 kilometri de granita cu Ungaria si are un potential economic ridicat, sustinut de o infrastructura foarte dezvoltata in ceea ce priveste caile de acces.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.