Preturile vilelor disponibile pe piata incep de la 800 de euro metrul patrat, in varianta casei la rosu.
Vilele sunt asemanatoare la pret cu apartamentele, in jur de 800-1.500 de euro metrul patrat construit, in functie de gradul de finisare, numai ca in loc de balcon, proprietarul vilei beneficiaza de o suprafata de teren de cateva sute de metri patrati. Pretul mediu al unui apartament nou este de 1.400-1.500 de euro/mpc, fara TVA. Dezavantajul principal este acela ca vilele sunt mai mari decat apartamentele, rar se poate gasi o casa cu o suprafata asemanatoare cu a unui apartament de trei camere, fapt ce duce la un pret total mai mare. Pe de alta parte, trebuie spus ca ansamblurile de vile se construiesc in afara Capitalei din cauza preturilor mari ale terenurilor.


Vilele au preturi mici comparativ cu apartamentele, chiar si de 800 de euro metrul patrat construit, fara finisaje. Aceeasi vila, dar cu finisaje, ajunge la 1.100 de euro/mpc, cu TVA inclusa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.