Apartamentele noi care vor fi finalizate vor face ca preturile celor vechi sa scada.
Finalizarea unora dintre ansamblurile noi anuntate va face ca unii dintre cei care doresc sa-si cumpere o locuinta sa renunte la achizitionarea unui apartament vechi in favoarea cumpararii unuia nou. Analistii imobiliari spun ca pana in prezent apartamentele vechi au fost prima optiune pentru cei care vor o locuinta deoarece romanii doresc o locuinta, in care sa se mute imediat. Aparamentele noi finalizate vor constitui o concurenta reala pentru unitatile locative vechi. Acest lucru se va vedea in preturi. Apartamentele vechi s-au ieftinit in acest an, iar o reducere a cererii va atrage o noua scadere a preturilor, dupa ce s-a constatat o ieftinire cu aproximativ 10% de la inceputul anului.

Finalizarea apartamentelor noi va face ca reticenta clientilor de a achizitiona o locuinta aflata in stadiul de proiect sa dispara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.