Criza economica mondiala si-a pus amprenta si asupra sectorului imobiliar din Romania, ceea ce va determina o reasezare a preturilor la constructiile civile, dar nu neaparat si la cele industriale, a declarat la Iasi, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, anunta NewsIn

"In Romania, preturile sunt excesiv de mari. Vom asista la o reasezare a preturilor, vor fi restrangeri la nivelul acestora. Cat priveste sectorul constructiilor industriale, nu intrevedem reduceri", a spus ministrul Economiei si Finantelor.

Cat priveste reducerea avansului economic din Uniunea Europeana, "aceasta va avea impactul corespunzator asupra economiei romanesti", a mai spus Vosganian.

Potrivit ministrului Economiei si Finantelor, o eventuala majorare a dobanzii de referinta de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR) ar fi creat probleme economiei romanesti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.