In urma cu trei ani si jumatate, a fost cumparat terenul pentru constructia casei proprii, impreuna cu alti doi prieteni, iar la putin timp, vazand cum zona capata tot mai mult potential, Mirela si Ionut, impreuna cu o alta familie de prieteni, au achizitionat terenul de vizavi, pe care construiesc astazi ansamblul Family Villa.

„Cand am cumparat terenul, totul era un morman de gunoaie, strada arata ingrozitor, nefiind asfaltata. Insa atunci preturile cresteau de pe o zi pe alta, iar eu aveam pusi deoparte 15.000 de euro pentru a-mi cumpara o garsoniera. Am tot amanat si garsonierele au depasit 20.000 euro. Asa am fost obligat sa cumpar un teren, nu mai conta unde”, povesteste Ionut Copoiu, la doi ani dupa aceasta decizie.

Pentru propria casa, cei patru prieteni au cumparat un teren de 500 m.p. dintr-o suprafata totala de un hectar, iar investitia in constructie a fost de aproximativ 250 euro/m.p. la rosu. Pe masura ce constructia locuintei a avansat, intreaga zona s-a transformat si noi santiere de constructii au luat locul mormanelor de gunoi.