Compania portugheza Sonae Sierra, cu proiecte si pe piata din Romania, va investi circa 212 milioane de euro pentru a dezvolta trei centre comerciale situate in Leiria, Maia si Caldas da Rainha, care vor crea 3.000 de noi locuri de munca

Conform declaratiilor directorului executiv al Sonae Sierra, Álvaro Portela, cele trei noi proiecte vor permite companiei sa isi consolideze pozitia de lider pe piata portugheza in dezvoltarea de centre comerciale.

Programat pentru lansare in primvara lui 2010, LeiriaShopping este rezultatul expansiunii actualului Continente de Leiria Shopping Centre si reprezinta o investitie de aproximativ 74 milioane de euro. Proiectul va avea o suprafata totala de inchiriat de 43.200 de metri patrati, generand 900 de noi locuri de munca. Proiectul va oferi cea mai variata oferta de produse din regiune, cu un total de 108 magazine, sapte sali de cinema, 16 restaurante si magazine care gazduiesc o vasta colectie de branduri prestigioase.

Noul centru comercial si de agrement va deservi o populatie de 529.000 locuitori la 30 de minute departare. Odata cu deschiderea noului proiect, este programat ca numarul vizitelor pe an sa creasca de la 5 la 8 milioane, iar vanzarile sa creasca la 77 milioane in primul an de activitate. Parcarea va fi gratuita, avand o capacitate de 1.900 de locuri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.