In Romania, cel mai putin afectate de criza imobiliara sunt, in prezent, cele mai mici locuinte de pe piata - garsonierele, si cele mari - apartamentele cu patru camere.
Proprietarii din Bucuresti care vor sa-si vanda apartamentele au renuntat, in cazul apartamentelor cu doua si trei camere, la peste 10.000 de euro din pretul cerut, in cinci luni. Conform unui studiu realizat de www.anunturiparticulari.ro, portal imobiliar care analizeaza anunturile publicate de persoane particulare in publicatiile specializate in publicitate imobiliara, s-a constatat o reducere a pretului mediu, in cazul apartamentelor din Bucuresti, cu 10.060 de euro in cazul apartamentelor cu doua camere si cu peste 12.100 de euro in cazul locuintelor cu trei camere.

In ultimul an, nivelul cel mai inalt al pretentiilor financiare ale proprietarilor care vor sa-si vanda casele a fost atins in luna martie, cand pretul mediu al unui apartament cu doua camere a fost de 120.720 de euro, in vreme ce in luna august acesta a scazut la 110.660 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.