Compania israeliana Shapir Projects Europe va investi peste 250 milioane de euro pentru construirea a circa 2.400 de locuinte in Bucuresti si Sibiu, a anuntat directorul de operatiuni internationale al companiei, Avi Morgenstern
Potrivit reprezentantilor companiei, cel putin 200 de milioane de euro vor fi investiti in proiectul pe care Shapir il va dezvolta in zona Pipera, iar 50 de milioane de euro sunt alocati pentru inceput pentru proiectul din Sibiu. "Am cumparat deja terenurile, am obtinut aurtorizatiile necesare si spre sfarsitul anului ne apucam de constructie. Avem in plan sa ridicam circa 1.600 de locuinte pe terenul din Pipera, in mai multe faze, si alte 800 de apartamente in Sibiu. Pentru prima faza din Bucuresti vom construi 400 de locuinte", a spus Avi Morgenstern.

Primul proiect al companiei pe piata din Romania va fi ridicat in Bucuresti pe un lot de teren de 80.406 mp. Terenul din zona Pipera a fost achizitionat in februarie 2007, iar recent compania a primit si autorizatia de constructie pentru 160.000 mp de spatii rezidentiale si 90.000 mp de spatii de retail si locuri de parcare. Potrivit dezvoltatorului, lucrarile vor dura circa cinci ani, iar compania va construi in Pipera si o statie de betoane pentru a ajuta la ridicarea proiectului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.