Romania ocupa locul al cincilea in Europa Centrala si de Est intr-un clasament al valorilor tranzactiilor imobiliare realizate intre anii 2003 si 2008
Valoarea tranzactiilor cu proprietati realizate in perioada 2003 - iunie 2008 pe piata romaneasca a depasit patru miliarde de euro, nivel care plaseaza Romania pe a cincea pozitie in Europa Centrala si de Est intr-un clasament elaborat de compania CB Richard Ellis (CBRE), infomeaza MEDIAFAX. Romania a atras circa 9% din volumul tranzactiilor efectuate in Europa Centrala si de Est in perioada analizata, in care s-a consemnat un total de 45 de miliarde de euro. In raport, Europa Centrala reprezinta Cehia, Ungaria si Polonia, in Europa de Sud-Est sunt cuprinse Bulgaria, Croatia, Romania si Serbia, iar in Europa de Est, Rusia si Ucraina.

Polonia ramane cea mai mare piata din regiune, valoarea tranzactiilor cu proprietati in aceasta tara fiind de 14 miliarde de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.