Dezvoltatorul imobiliar Imotrust Arad (ARCV) a avut in primele sase luni din 2008 un profit net de circa 2,2 milioane lei, de peste opt ori mai mic decat cel din intervalul echivalent din 2007, pe fondul inregistrarii unor pierderi financiare, potrivit comunicatului remis pietei Rasdaq

In primul semestru al anului trecut, Imotrust a inregistrat un profit net de 18 milioane lei si o cifra de afaceri de 1,3 milioane lei.

In prima jumatate a anului trecut, rezultatul din activitatea financiara, de 33,48 milioane lei, a fost cel care saltase profitul net, in timp ce in primul semestru al acestui an, compania a inregistrat pierderi financiare de 3,28 milioane lei.

In schimb, pe partea de exploatare, Imotrust a inregistrat in primele sase luni din 2008 un rezultat pozitiv de 5,88 milioane lei, fata de pierderile de 2,04 milioane lei din perioada similara a anului trecut.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.