Hackeri din cadrul gruparii Anonymous au anuntat ca au blocat site-uri apartinand catorva zeci de organizatii israeliene in semn de protest fata de ofensiva israeliana asupra Fasiei Gaza.

Peste 650 de institutii private si publice au fost vizate, inclusiv Bank of Jerusalem, una dintre principalele institutii financiare din tara, potrivit grupului, care a mai anuntat ca a blocat pentru o perioada scurta de timp site-ul Ministerului israelian de Externe, scrie Wall-Street.ro.

"Baza de date a Bank of Jerusalem a fost suprimata", au anuntat hackerii pe Twitter, iar site-ul bancii nu mai functiona sambata seara.

"Prea mult timp (membri) Anonymous s-au multumit, ca restul lumii, sa priveasca cu disperare tratamentul barbar, brutal si vrednic de dispret aplicat poporului palestinian" de catre armata israeliana, afirma gruparea intr-un comunicat.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.