Aceasta varianta va fi disponibila pentru toate sistemele de operare Android iar cu ajutorul ei, utilizatorii pot efectua rapid orice cautare pe telefon prin utilizarea vocii in locul tastaturii.

Aplicatia utilizeaza o tehnologie vocala pentru a transforma cuvintele rostite in text si apoi efectueaza interogarea pe motorul de cautare Google la fel ca atunci cand s-ar introduce manual textul. Toate datele sunt prelucrate prin intermediul tehnologiilor gazduite in Cloud, nu pe telefonul mobil, ceea ce inseamna ca aplicatia este rapida si usor de utilizat, potrivit mediafax.

Utilizarea Google Voice Search depinde de tipul telefonului mobil.

Daca telefonul dispune de Android 2.2 sau o versiune mai noua, cautarea poate fi initiata pe baza de voce prin simpla atingere a pictogramei cu microfon, in caseta de cautare Google, de pe ecranul principal iar daca nu, aplicatia Voice Search poate fi instalata din Google Play.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.