"Efectele crizei incep sa fie din ce in ce mai reale. Aceasta criza este peste noi si se reflecta in toate domeniile. Daca inital am crezut ca e indusa, acum criza este cat se poate de reala. In final dupa ce va trece vom avea o economie si companii sanatoase. Anul viitor va fi unul greu asa cum nu am mai avut de multa vreme in Romania”, a declarat, pentru Wall-Street, Adrian Urda , vicepresedintele Altex.

El crede ca restructurarea si reorganizarea resurselor umane sunt foarte importante in mentinerea unui business in situatii de criza.

„In contextul crizei , ne uitam la toate costurile cu mare atentie. Sunt doua directii importante, cea de restructurare, reorganizare a resursei umane si cea de management al stocurilor. Din punct de vedere al managementului stocurilor trebuie lucrat cu foarte mare atentie. Am avut in semestrul unu un rezultat foarte bun, in semestrul 2 respectiv ultimele trei luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut”, a mai spus reprezentantul Altex.

Potrivit acestuia o astfel de criza poate naste anumite tranzactii speculative pot fi si profitabile pentru ca in astfel de situatii poti cumpara ieftin dar ieftin nu inseamna si bun.