Altex, cel mai mare mai mare retailer de produse electronice, electrocasnice si IT&C, se asteapta ca anul viitor sa fie unul dintre cei mai dificili din istoria companiei mai ales ca efectele crizei se fac simtite din ce in ca mai mult si in viata firmei fondate de Dan Ostahie.

"Efectele crizei incep sa fie din ce in ce mai reale. Aceasta criza este peste noi si se reflecta in toate domeniile. Daca inital am crezut ca e indusa, acum criza este cat se poate de reala. In final dupa ce va trece vom avea o economie si companii sanatoase. Anul viitor va fi unul greu asa cum nu am mai avut de multa vreme in Romania”, a declarat, pentru Wall-Street, Adrian Urda , vicepresedintele Altex.

El crede ca restructurarea si reorganizarea resurselor umane sunt foarte importante in mentinerea unui business in situatii de criza.

„In contextul crizei , ne uitam la toate costurile cu mare atentie. Sunt doua directii importante, cea de restructurare, reorganizare a resursei umane si cea de management al stocurilor. Din punct de vedere al managementului stocurilor trebuie lucrat cu foarte mare atentie. Am avut in semestrul unu un rezultat foarte bun, in semestrul 2 respectiv ultimele trei luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut”, a mai spus reprezentantul Altex.

Potrivit acestuia o astfel de criza poate naste anumite tranzactii speculative pot fi si profitabile pentru ca in astfel de situatii poti cumpara ieftin dar ieftin nu inseamna si bun.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.