Google a inregistrat un profit in crestere cu 26%, la 1,35 miliarde dolari, in al treilea trimestru, ducand la o apreciere a actiunior cu 6%, in contextul in care liderul de piata in cautarea si publicitatea pe internet a facut fata adancirii crizei financiare globale.
Google sfideaza criza financiara: Crestere de 26% a profitului in T3 Profitul net a crescut in al treilea trimestru la 4,24 dolari/actiune, comparativ cu 1,07 miliarde dolari sau 3,38 dolari/actiune in aceeasi perioada a anului trecut, arata Reuters, citat de NewsIn.

Traficul pe internet si cresterea veniturilor au fost puternice in toate principalele regiuni ale lumii, a declarat directorul executiv, Eric Schmidt.

"Atat timp cat suntem realisti in legatura cu starea slaba a economiei la nivel mondial, vom continua sa gestionam Google pe termen lung", a spus acesta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.