Cea mai mare arhiva de clipuri video de pe internet, YouTube, creste calitatea video, vinde mai multa reclama si.. stinge lumina.

Pe langa faptul ca Google monetizeaza din ce in ce mai coerent produsele media pe care le impartaseste cu toata lumea, adaugand linkuri catre magazinele afiliate, site-ul oficial sau distribuitorul cel mai apropiat, YouTube arata din ce in ce mai bine.

Functia Super HD permite clipurilor postate sa fie vizionate la inalta definitie, inclusiv intr-un ecran panoramic, ceea ce ii face pe cinefili sa nu-si mai urce clipurile pe Hulu, de exemplu, care permitea calitate HD inca de la lansare.

O alta functie interesanta, pentru cei care nu vor sau nu pot sa vizioneze un clip pe intreg ecranul, este stingerea luminii, buton care creste constrastul clipurilor imbracand tot restul paginii intr-o nuanta odihnitoare de gri.

Nu toate upload-urile beneficiaza, inca, de noile optiuni, lucru pentru care va mai trebui sa asteptam cateva saptamani, fiind vorba de un proces gradual.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.