Fondul Monetar International (FMI) analizeaza mai mult de patru variante de crestere a veniturilor la buget, dar Fondul estimeaza ca va avea loc oricum o inrautatire a situatiei fiscale din Romania in 2010, a declarat seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks.

Astfel, Jeffrey Franks a precizat ca FMI analizeaza mai multe variante de crestere a veniturilor la buget, dar a atras atentia ca nu trebuie sa ne grabim sa facem majorari de taxe, informeaza NewsIn, citand The Money Channel.

El a mai declarat ca informatiile aparute in presa (n.r. cu privire la cresterea TVA si a cotei unice) nu sunt corecte.

Majorarea TVA la 25%, unica solutie pentru Romania?

Pe de alta parte, potrivit Wall-Street.ro, Jeffrey Franks a mai spus ca FMI se asteapta la o inrautatire a situatiei fiscale pana la sfarsitul acestui an si de aceea este foarte important sa incerce sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a nu crea dezechilibre mai mari decat cele care sunt deja pe partea fiscala in Romania.

Jeffrey Franks a adaugat ca vor fi anuntate mai multe detalii si spera ca miercuri sau cel tarziu joi (n.r. 6 mai 2010) vor fi cunoscute concluziile pentru rezolvarea situatiei fiscale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.