La editia a XX-a a expozitiei Denta, desfasurata intra 19-22 noiembrie 2008 la Romexpo, Libra Bank va avea 10 echipe care vor evalua pe loc dosarele de aplicatie pentru credit ale cabinetelor stomatologice si care vor fi localizate in standul propriu nr. 65 din Pavilionul 16 si in standuri ale partenerilor bancii.

Demersul bancii vine in contextul actual dificil al pietei, pentru a facilita accesului la creditare al cabinetelor medicale, constituite ca PFA sau persoane juridice.

Produsul de creditare dedicat la care au acces cabinetele stomatologice in acest context este creditul Hipocrate pentru investitii, fie in varianta standard, fie in varianta de credit cu dobanda zero in cazul achizitiilor de la furnizorii parteneri ai Libra Bank pe o perioada de maxim 6 luni. Produsul are comision de acordare 0%, fara avans si fara comision pentru rambursarea anticipata din surse proprii.

In varianta Hipocrate Discount, dobanda poate fi 0% daca echipamentele se achizitioneaza de la unul din cei peste 60 de furnizori parteneri ai bancii, pe o perioada mai mica de 6 luni.

Alte produse pentru care cabinetele stomatologice pot opta la Libra Bank sunt depozitele Hipocrate cu bonus permanent de +0.25%, cu dobanda de pana la 14% pe an la lei si pana la 6.25% pe an la euro.

Numarul clientilor Libra Bank din sfera clinicilor private, cabinetelor si laboratoarelor medicale a crescut pana la peste 5.000.

Libra Bank este, din anul 2003, membra a fondului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde USD in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane USD in Romania.