La depozitele la termen, banca practica dobanzi de pana la 12,25% pe an pentru depozitele in lei, pana la 5,5% pe an pentru depozitele in euro, respectiv pana la 3,5% pe an pentru depozitele in dolari.

Dobanda anuala la contul de economii Maxicont BCR a crescut pana la 9,75% pentru conturile in lei.
Majorarea a fost aplicata si certificatelor de depozit cu parola in lei, Confidential BCR, destinate populatiei, precum si certificatelor de depozit cu discount in lei si dolari pentru populatie si firme.

In acelasi timp, BCR demareaza campania “BCR Maxicont - BCR Monetar” prin care acorda dobanzi promotionale, de pana la 11% pe an la contul de economii Maxicont in lei, 5% pe an la euro si 3% pe an la dolari clientilor care achizitioneaza unitati de fond BCR Monetar in valoare de cel putin 3.500 lei, concomitent cu deschiderea contului Maxicont.

Valoarea unei unitati a Fondului Deschis de Investitii BCR Monetar, al carui depozitar este Banca Comerciala Romana, a fost de 10 lei la momentul autorizarii acestuia, iar in prezent valoarea unitatii de fond este de 10,98 lei, inregistrandu-se astfel un randament de 9,8%.

BCR, membra a grupului Erste, gestioneaza active de peste 17,5 miliarde de euro si are, in prezent, o retea de 621 de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 52 de centre de afaceri pentru firme mici si mijlocii si companii mari.