Pachetele turistice de lux sunt menite sa intampine pana si cele mai extravagante asteptari ale turistilor. De la transfer cu limuzina de la scara avionului si pana la inchirierea unui avion privat de lux, totul este posibil in conceperea unui pachet personlizat. Cum a evoluat insa cererea acestui tip de servicii in anul crizei financiare si care sunt previziunile pentru 2009 sunt doar cateva dintre intrebarile la care ne raspund specialistii in domeniu.

  • C. Francu: “Platesti pentru a te simti in paradis”

Luxul poate fi definit de servicii ireprosabile sau de o opulent iesita din comun, poate fi privit ca un moft sau o necesitate, o dovada de putere sau de parvenitism. In cazul vacantelor, un pachet turistic de lux poate oferi clientului garantia ca va fi tratat cu respect, va uita de stres si de probleme. Tarifele acestora difera in functie de calitatea serviciilor, de numarul de stele, de lantul hotelier sau marca, de tipul camerei sau a apartamentului, de servicile si facilitatile incluse dar si de reputatia sau de caracterul exclusivist al hotelului.

Mai multe detalii despre serviciile de lux gasiti aici.

  • Servicii VIP

Cu siguranta exista solutii si mai confortabile decat business class-ul. Clientii cu pretentii si bugete pe masura pot inchiria avioane private. Un avion de 8 locuri, care face un zbor intre doua destinatii europene cum ar fi, de exemplu, Bucuresti –Nisa si retur poate fi inchiriat pentru aproximativ 12.000 de euro. Daca insa clientul isi doreste sa zboare cu un private jet rapid si de lux, o calatorie pe ruta Bucuresti-Nisa si retur poate ajunge la pretul de 35.000 euro pentru opt persoane.

Mai multe informatii despre ce inseamna servicii VIP gasiti aici.

  • Croazierele: O categoria aparte a vacantelor de lux

In zilele noastre, luxul s-a strecurat la bordul vaselor de croaziera si le-a transformat din vechile si inghesuitele vapoare in adevarate statiuni plutitoare. Mai mult decat atat, cei aflati la bord se vor trezi in fiecare zi in alta locatie, vor manca cea mai rafinata mancare la mic dejun, pranz si cina, si se vor bucura de serviciile de cinci stele de dimineata pana seara. Aventurierii cu bugete pe masura pot rezerva un loc pe un vas de croaziera de lux ce reprezinta un palat plutitor dotat cu facilitati premium: camera, restaurante de cinci stele, cazinouri, cluburi de noapte, piscine, sali de fitness, spa-uri de top, terenuri de tenis si un itinerariu coordonat atent.

Mai multe detalii despre croaziere gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.