Compania Ascendis, care activeaza pe piata autohtona de training si consultanta, demareaza un proiect de antreprenoriat destinat managerilor si angajatilor din IMM-uri, cu o valoare totala de 7,49 milioane lei (cca. 2 mil. euro), din care 95% finantare nerambursabila, iar 5% contributia firmei.

Proiectul "Antreprenoriat strategic si crestere in intreprinderile mici si mijlocii" este cofinantat prin Fondul Social European (FSE) si selectat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 (POSDRU).

Beneficiarii proiectului, 1600 de manageri si angajati din 160 de IMM-uri

Proiectul este implementat de catre departamentul de Responsabilitate Sociala Corporatista al Ascendis si urmareste atingerea unor obiective sociale si ofera beneficiarilor acces la un program de dezvoltare a abilitatilor la care acestia nu ar avea altfel acces. Proiectul va fi realizat in parteneriat cu Alianta Confederatiilor Patronale din Romania.

"Mediul economic din Romania a devenit din ce in ce mai complex pentru IMM-uri. Pentru a se adapta, acestea trebuie sa-si dezvolte un management antreprenorial, sa-si creeze capacitatea pentru afaceri inovative care sa raspunda provocarilor", a declarat managerul general al Ascendis Consulting, Andrei Gosu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.