Divizia Sebra din cadrul grupului RTC va deschide in decembrie cinci cafenele noi sub brandul Cup&Cino, situate in diferite centre comerciale din Capitala, in urma unei investitii totale de peste 700.000 euro, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

Noile cafenele Cup&Cino vor fi deschise in centrele comerciale Plaza Romania, Liberty Center si Fashion House, precum si in centrul regional al Bancii Transilvania din Baneasa.

"Ne dorim prezenta in locatii cat mai diverse, atat in centre comerciale, cat si in centre de business. In acest sens, am dezvoltat un parteneriat cu Banca Transilvania si vom opera sub brandul BT Cafe prima locatie, in centrul regional al bancii din Baneasa. Concomitent, am dezvoltat parteneriatele cu Debenhams, Diverta si am ales deschiderea a doua locatii independente in Fashion House Outlet Center" a declarat directorul executiv al Diviziei Sebra din cadrul Grupului RTC, Sebi Vasilescu.

BT Café este prima cafenea Cup&Cino care functioneaza dupa conceptul de cafenea bancara. Cafeneaua este situata la parterul cladirii de business, pe o suprafata de aproximativ 110 metri patrati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.