Increderea in mediul de afaceri din Romania a scazut in ultimul sondaj realizat in octombrie de Reuters si banca austriaca OeKB, dar acest indicator plaseaza Romania pe prima pozitie in regiune.

Romania a urcat pe prima pozitie in cadrul unui clasament referitor la increderea in mediul de afaceri din 11 tari din Europa Centrala si de Est, indicele increderii coborand la 40 de puncte in octombrie, de la 53 de puncte in iulie.

Sondajul arata ca increderea in mediul de afaceri din Europa Centrala si de Est s-a diminuat in toamna, in conditiile in care efectele crizei economice se manifesta mai ales asupra sectorului bancar si imobiliar.

Indicele Thomson Reuters & OeKB pentru increderea in mediul de afaceri din Europa Centrala si de Est a cazut la 29 puncte in octombrie, comparativ cu un nivel de 44 de puncte atins la editia precedenta a sondajului, din iulie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.