Termoelectrica nu exclude disponibilizari, odata cu parteneriatele incheiate pentru termocentralele de la Galati si Braila, sau pentru cele ce urmeaza a fi incheiate, la Borzesti si Doicesti, a declarat directorul general al Termoelectrica, Ioan Ungureanu.

"Exista aceasta posibilitate de a disponibiliza oameni. Este o decizie pe care o vom lua in functie de tehnologia stabilita. Cand vom incheia studiile de fezabilitate, daca este cazul, vom purta discutii cu sindicatele, pentru a vedea de unde gasim sursele de finantare pentru eventualele disponibilizari", a declarat Ioan Ungureanu, citat de NewsIn.

Potrivit directorului general al companiei, in prezent, la termocentralele de la Braila, Galati, Borzesti si Doicesti exista circa 2.500 angajati.

Grupul CEZ din Cehia, impreuna cu Electrocentrale Galati si Termoelectrica au semnat joi Memorandumul de Intelegere pentru proiectul termocentralei de la Galati, de pana in 400 MW, proiect estimat la circa 400 milioane euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.