DHL International Romania anunta ca masurile luate de Deutsche Post in SUA nu vor afecta activitatea companiei din Romania. "Ca si pana in prezent, DHL International Romania va continua sa isi indeplineasca obiectivele de business, dedicandu-se in continuare clientilor, angajatilor si partenerilor sai", sustin reprezentantii companiei.

Activitatea DHL Express din SUA se va concentra in totalitate asupra transporturilor internationale si va intrerupe furnizarea de servicii de curierat intern la 30 ianuarie 2009, pastrand insa capacitatile de transport si o prezenta internationala puternica in SUA. Portofoliul de servicii DHL Express va fi mentinut in toate celelalte tari din lume si nu va exista niciun impact asupra serviciilor si operatiunilor noastre din toate celelalte regiuni si tari la nivel global.

In ceea ce priveste Europa, directorul executiv al DHL Express Europe, Scott Price a declarat: "Suntem lideri de piata in Europa si vom continua sa ne mentinem pozitia de lider de piata si in Romania".

Directorul global al DHL Express John Mullen a declarat ca de la informarea oficiala din 28 mai, DHL si-a implementat sistematic planul de restructurare anuntat si se afla cu un pas inainte in indeplinirea tuturor componentelor cheie ale planului.