Intreruperea circulatiei trenurilor intre orele timp de sase ore, intre 7.00 si 13.00, ar aduce pagube pentru CFR Calatori si Infrastructura de sase milioane de lei, au estimat, reprezentantii Cailor Ferate Romane, citati de NewsIn.

In conditiile reluarii traficului dupa intreruperea anuntata de sindicalisi, revenirea la normal a rularii trenurilor ar dura aproape 48 de ore.

Conform sursei citate, cele mai mari pierderi vor reveni companiei CFR Calatori, cu peste cinci milioane de lei, iar CFR Infrastructura ar suferi pagube de peste 600.000 lei.

Presedintele Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial, Gheorghe Popa, a declarat marti ca toate cele opt regionale de cale ferata vor inceta activitatea daca guvernul nu aproba pana vineri bugetul pe 2008 si exista posibilitatea ca ceferistii sa inceteze activitatea pe termen nelimitat, pana se aproba banii de investiti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.