Listarea la bursa, amanata pentru 2010

Misiunea lui Razvan Iancau, noul director general Snack Attack, inseamna mai mult decat extinderea numarului de magazine si Snack Bakeries, noua divizie de panificatie, rezultat direct al extinderii productiei de paine, materia prima pentru sandwich-urile Snack Attack.

Asa cum declara acesta, “e important sa dezvoltam partea de procese, sa avem un control puternic al costurilor”. Misiunea nu este deloc usoara in contextul actual, spune Iancau, cand criza financiara mondiala si fluctuatia cursului euro/leu afecteaza si economia romaneasca, prin cresterea costurilor de productie si diminuarea profiturilor, in special in randul importatorilor.

“Criza nu ne-a afectat in momentul de fata, dar ne va influenta pentru ca majoritatea furnizorilor nostri fac import. Evident se va rasfrange asupra noastra prin cresterea costurilor si accesul mai greu la credite”, a declara Razvan Iancau. De mentionat este faptul ca importurile companiei Snack Attack se realizeaza la nivel de packaging (ambalaje, pahare pentru cafea, carcase), iar ingredientele provin de pe piata locala.