Noul director general al companiei Snack Attack, Razvan Iancau, anunta planuri ambitioase pentru cel mai cunoscut producator roman de sandwich-uri, dar si suspendarea temporara a planurilor de listare la bursa londoneza.

Listarea la bursa, amanata pentru 2010

Misiunea lui Razvan Iancau, noul director general Snack Attack, inseamna mai mult decat extinderea numarului de magazine si Snack Bakeries, noua divizie de panificatie, rezultat direct al extinderii productiei de paine, materia prima pentru sandwich-urile Snack Attack.

Asa cum declara acesta, “e important sa dezvoltam partea de procese, sa avem un control puternic al costurilor”. Misiunea nu este deloc usoara in contextul actual, spune Iancau, cand criza financiara mondiala si fluctuatia cursului euro/leu afecteaza si economia romaneasca, prin cresterea costurilor de productie si diminuarea profiturilor, in special in randul importatorilor.

“Criza nu ne-a afectat in momentul de fata, dar ne va influenta pentru ca majoritatea furnizorilor nostri fac import. Evident se va rasfrange asupra noastra prin cresterea costurilor si accesul mai greu la credite”, a declara Razvan Iancau. De mentionat este faptul ca importurile companiei Snack Attack se realizeaza la nivel de packaging (ambalaje, pahare pentru cafea, carcase), iar ingredientele provin de pe piata locala.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.