Un nou set de poze cu versiunea coupe a modelului E-Klasse de la Mercedes. Inlocuitorul modelului CLK, noul E-Klasse Coupe, este promovat cu insistenta de Mercedes si nu fara motiv.

CLK isi facuse deja o imagine, mai mult cea a unui model independent, iar noul Coupe isi arata si prin nume apartenenta la E-Klasse, iar germanii vor sa evite ca noul model sa intre intr-un con de umbra de la lansare.

Pozitionarea pe piata este diferita: in vreme ce berlina se adreseaza celor cu gusturi mai clasice si cu un anume statut social, coupe-ul, setat pentru un comportament mai sportiv, este adresat celor ce apreciaza imaginea, dar si performanta sportiva.

Avantajele coupe-ului constau in platforma setata mai sportiv, gama de motoare puternice, dar si aerodinamica excelenta, germanii spunand ca E-Klasse Coupe este cea mai aerodinamica masina de productie, cu un coeficient aerodinamic de 0,24.

Nu rata galeria foto! Click aici pentru poze.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.