Dacia lanseaza in Franta versiunea cu GPL a modelului Sandero. Pentru ca francezii incurajeaza folosirea acestui tip de combustibil.

Oficialii Dacia au declarat recent ca vanzarile modelului Logan echipat cu instalatie GPL s-au dovedit a fi dezamagitoare pe piata din Romania. Pretul celei mai ieftine versiuni Logan cu GPL (Preference GPL 1.4 MPI - 75 CP) este de 8.180 euro, adica cu 1.080 euro mai mult decat varianta similara de echipare fara GPL. Ca urmare, introducerea modelului Sandero cu aceeasi instalatie GPL nu este deloc o prioritate in ceea ce priveste piata interna.

Pentru Galeria Foto clic aici.

Dacia SanderoPe de alta parte, in Franta, Sandero GPL (motor de 1,4 litri si 75 CP) s-a lansat cu un pret de pornire de 8.900 euro. Avand in vedere ca emisiile de CO2 sunt sub 140 grame/km (mai exact 135 grame/km), statul ofera un bonus de 2.000 euro, iar pretul masinii ajunge astfel de 6.900 euro.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.