Premiu oferit pe drept tinand cont ca Ibiza ECOMOTIVE este singura masina cu caroserie in cinci usi, echipata cu motor de 80 CP si aer conditionat, ce inregistreaza emisii atat de scazute de CO2.

Munca minutioasa realizata la Centrul Tehnic de la Martorell a avut ca rezultat o masina extrem de ecologica, echipata cu motor 1.4 TDI, cu filtru de particule diesel, ce dezvolta o putere de 80 CP. Ca urmare a optimizarii formei aerodinamice si a masei maxime autorizate, precum si a modificarii sistemului de management al motorului, s-a inregistrat o scadere a consumului de combustibil si a emisiilor si au fost imbunatatite totodata performantele modelului de baza.

Tapiteria, oglinzile exterioare in culoarea caroseriei si farurile duble, care se adauga listei de dotari standard, precum ABS, airbag-uri frontale si airbag-uri cap-torace pentru sofer si pasager , pregatire radio cu 6 difuzoare si antena de plafon sunt doar cateva dintre noutatile pe care producatorii ni le ofera o data cu noul model.

SEAT Ibiza ECOMOTIVE va fi disponibil la dealerii SEAT incepand cu primul trimestru al anului 2009.