Tarifele politelor de raspundere civila auto obligatorie (RCA) au fost majorate cu circa 5-10% in ultimele trei luni si vor continua sa creasca in perioada urmatoare, pe fondul cresterii ratei daunelor, a declarat citat de NewsIn directorul general al societatii de brokeraj RCA Ieftin, Alexandru Pintilie.

"In fiecare luna se schimba tariful RCA cu cativa lei", a declarat Pintilie, care a adaugat ca una din principalele cauze de scumpire a politelor sunt tarifele tot mai mari practicate de service-urile auto.

"Lipsa de educatie financiara a soferilor si indiferenta societatilor de asigurari fata de tarifele practicate de service-uri conduc la o scumpire nejustificata a politelor", a mentionat seful societatii de brokeraj RCA Ieftin.

El a explicat ca asiguratorii ar trebui sa verifice preturile practicate de service-uri, pentru ca acestea sa nu "incarce nejustificat facutura".


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.