Carrefour a inaugurat in municipiul Dej al 10-lea supermarket Carrefour Express, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 680 mp, unde se comercializeaza circa 4.000 de articole, conform NewsIn
Carrefour Expresss a ajuns la a zecea unitate "Supermarketul Carrefour Express din municipiul Dej va reprezenta un nou centru de atractie pentru consumatorii din oras dar si din imprejurimi. Acestia vor beneficia de oferte irezistibile si tombole din prima zi de deschidere. Pe o suprafata de vanzare de 678 m2, Carrefour Express va oferi o gama variata de produse, de la produse proaspete, pana la consumabile, cosmetice, detergenti. Astfel, oferim clientilor nostri o gama de aproximativ 4.000 de articole, de la produse alimentare, pana la produse non alimentare de baza, dar si servicii: cardul de credit Carrefour MasterCard, serviciul de reincarcare electronica payzone pentru telefoane mobile, produse loto”, potrivit Carrefour.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.