Cand vorbim despre actiunile in care vrem sa investim este bine sa ne facem propria parere, iar in formarea acesteia ne vin in sprijin cele doua metode deja dezbatute analiza funadamentala si analiza tehnica, dar si propria metoda de informare

Pontul sau informarea complexa? Daca analiza tehnica si cea funadamentala ne arata ca ar fi bine sa cumparam o actiune, cel mai bine ar fi asa cum sunt de parere specialistii sa ne informam cat mai bine si propria metoda sa sustina primele doua metode. Oricum cu cat avem mai multe pareri, cu atat putem sa ne conturam mai bine o imagine despre o anumita societate in ale carei actiuni am decis sa ne investim economiile.

Ideea este ca in momentul in caretrebuie luata o decizie, aceatsa trebuie sa va apatina pentru ca sunt banii dumneavoastra informarea din cat mai multe surse...viabile fiind absolut necesara. Sa nu uitam ca nu numai castigurile, dar si eventualele pierderi trebuie sa ni le asumam, de unde si faptul ca alegerea ne apartine. In nici un caz nu va ghidati dupa o singura sursa si mai ales dupa ceea ce numim in mod curent...pont. Si nu este nici macar legala tranzactionare ape baza acestora, iar privind ina nasamblu ele pot rovoca mai multe pierderi decat castig fie ca cele mai multe sunt eronate, fie ca vin prea tarziu.

Probabil ca pare greu la prima vedere sa fim informati si sa ramanem asa in fiecare zi, insa sa nu uitam ca astazi, totul este la o distanta de un...click. Asadar avem internetul, de unde putem accesa site-urile emitentilor (societatile ale caror actiuni vrem sa le cumparam/vindem) sitoate celelate site-uri de specialitate, apoi presa economica si pe MoneyBox gasiti sumarele zilnice de tranzactionare si nu in ultimul rand sa nu uitam ca trebuie sa lucrati cu un broker, iar broker-ul dumneavoastra trebuie si va poate toine la curent cu mersul pietei pentru a sti ce decizie sa luati. In general, analistii, parerile deja avizate in piata trebuie urmate, cele care deja si-au dovedit in timp valoarea, faptul ca estimarile facute despre o actiune sau alta s-au adeverit.

Afla aici tot ce ar trebui sa stii despre cum sa iti investesti banii cu riscuri minime.


Despre autor:

Sursa: Moneybox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.