Veniturile Vodafone Romania au inregistrat un avans de 7,6% in primul trimestru fiscal, incheiat la 30 iunie, nivel de trei ori mai lent decat in intervalul similar din 2007

Din cei 9,256 milioane de clienti, 63,9% reprezinta utilizatori in regim prepaid.

Clientii serviciilor pe baza de abonament reprezinta 36,1% din numarul total, ceea ce se traduce printr-o crestere de 4,6% a numarului de abonati.

"Vodafone Romania continua sa inregistreze o crestere sanatoasa a veniturilor din servicii, chiar si intr-o piata matura, pe fondul impactului negativ asupra veniturilor generat de unele decizii ale institutiilor de reglementare", a declarat directorul general al Vodafone Romania, Liliana Solomon.

La nivel de grup,V odafone a raportatv enituri in crestere cu 19,1% pentru primul trimestru, incheiat la 30 iunie, in linie cu estimarile, insa a aratat ca veniturile pentru intregul an s-ar putea situa la limita inferioara a marjei prevazute anterior.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.