Tiriac Autorulate, companie care comercializeaza masini rulate din august 2007, a inregistrat in primul semestru al anului o cifra de afaceri de 6,5 milioane euro (23,4 milioane lei), iar pentru al doilea semestru din 2008 firma estimeaza afaceri in crestere cu peste 50%.

Tiriac a facut afaceri de 6,5 mil. euro din masini rulate in primul semestru “In primul semestru din 2008, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 23,4 milioane lei, estimand o crestere cu peste 50% in cel de-al doilea semestru al anului”, a declarat, pentru Wall-Street, directorul general Tiriac Autorulate, Miodrag Stanoievici.

Cele mai cautate marci second-hand la Tiriac Autorulate sunt Ford, Renault si Dacia, a mai spus Stanoievici.

Potrivit companiei, “clientii Tiriac Autorulate isi doresc masini rulate cu o varsta de pana la 3-4 ani, avand garantie tehnica postvanzare de 12 luni si garantie legala a originii”.

Autoturismele cu 4 usi sunt mai cautate iar proportia celor care opteaza intre motorizarea diesel si cea pe benzina este aproximativ egala.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.