Retailer-ul web Amazon.com va introduce un nou concept de magazin online pentru emisiuni TV si filme numit Amazon Video on Demand, informeaza cotidianul New York Times.

Amazon va lansa o noua televiziune online Utilizatorii noului magazin Amazon vor putea viziona 40.000 de filme si programe TV imediat dupa ce acestea sunt emise la fel ca programele in serviciile de cablu, a anuntat ziarul.

Serviciul este diferit fata de majoritatea magazinelor online de filme, cum ar fi Apple iTune si versiunea originala a magazinului video Amazon, care le cere utilizatorilor sa astepte pana cand fisierele se descarca in unitatile hard disk. Amazon nu a putut fi contactat pentru comentarii.

Amazon a semnat un acord prin care include in servicii linia de televizoare de inalta clasa Sony Bravia. Pentru a viziona filmele pe respectivele televizoare, utilizatorii trebuie achizitioneze un internet video link in valoare de 300 de dolari, care este considerat de specialisti “extrem de scump”.

Amazon va urmari tranzactii asemanatoare cu alti producatori de televizoare si aparatura pentru internet, a declarat vicepresedintele media din cadrul Amazon, Bill Carr. Amazon Video Demand va fi accesibil unui numar limitat de utilizatori iar spre sfarsitul veri va fi accesibil mai multor utilizatori.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.