In pofida campaniei electorale, Ministerul Transporturilor va da in folosinta, in acest an, doar aproximativ un kilometru de autostrada
Aceasta desi compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale(CNADNR) va aloca anul acesta peste 600 milioane de euro pentru constructia autostrazilor. “In acest an, compania Bechtel a promis ca va da in folosinta 25 de kilometri de autostrada, iar la data de 15 septembrie trebuie sa fie finalizata lucrarea de la Bascov, la iesirea din Pitesti. Sectiunea de autostrada de la Bascov are 800 de metri. Cu tot cu rampe, vom avea 1,2 kilometri de autostrada”, ne-au declarat oficiali din cadrul CNADNR. Potrivit acestora, numai compania americana Bechtel trebuie sa primeasca circa 442 milioane de euro, in acest an, pentru lucrarile la autostrada Brasov-Bors. “La inceputul anului am platit un avans de 140 milioane de euro americanilor de la Bechtel. Trebuie sa vedem ce produc de acesti bani. Americanii de la Bechtel sunt doctori in a cheltui banii”, spun sursele citate.
Pe langa autostrada Transilvania, statul va aloca fonduri si pentru tronsonul Bucuresti-Ploiesti. “Mai trebuie alocate peste 15

0 milioane de euro pentru cele doua tronsoane ale autostrazii Bucuresti – Ploiesti. Pana la sfarsitul anului viitor, tronsonul de autostrada Moara Vlasiei – Ploiesti trebuie finalizat. Anul acesta vor intra in reabilitare peste 2.500 de kilometri de drumuri nationale”, au precizat specialistii din Compania de Drumuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.