Cu sediul central la New York, Y&R Brands a fost prima structura care a oferit servicii integrate de marketing communication, functionand inca din anul 1970. Astazi, Young & Rubicam Brands ofera in continuare programe de comunicare pentru peste 750 de clienti din intreaga lume, mai bine de 250 dintre acestia apeland la mai mult de unul din brandurile retelei pentru a-si atinge consumatorii.

In componenta retelei Y&R Brands se regasesc numai agentiile-lider pe segmentul in care activeaza. In Romania, Y&R Brands gestioneaza companiile Y&R si Wunderman, sub conducerea Terezei Munteanu, care ocupa incepand cu data de 5 mai pozitia de Presedinte pentru Romania. Tereza Munteanu activeaza in cadrul Y&R inca de la infiintarea acesteia in Romania, in anul 1993. Intre 1993 si 1997 a ocupat pe rand pozitiile de Account Executive, Account Manager si Account Director, pentru ca in septembrie 1997 sa devina Deputy Managing Director, iar in 1998 Managing Director Y&R.

“Obiectivul meu la Y&R a fost acela de a asigura clientilor strategici internationali servicii si idei creative la nivelul la care acestia se asteapta sa primeasca de la o agentie de retea si totodata de a dezvolta proactiv portofoliul clientilor locali, pentru a face astfel loc talentului nostru creativ in peisajul autohton. Simt ca in ultimii ani am reusit sa pozitionam Y&R ca o agentie puternica pe piata, cu numeroase premii creative, dar si ca o agentie solida, fiind perceputi astfel de catre clientii nostri ca un adevarat partener de afaceri”, afirma Tereza Munteanu.

Conducerea Y&R va fi preluata de catre Wojtek Jablonski, care a ocupat din anul 2001 functia de Deputy General Manager la Y&R. In perioada 1998-2001, Wojtek Jablonski a activat in cadrul Young & Rubicam Polonia ca si Client Service Director.

“Aprecierea celor din jur si oportunitatea de a conduce in Romania una din cele mai consacrate agentii pe plan mondial imi dau un sentiment extraordinar. Y&R a fost parte din viata mea profesionala de mai bine de 10 ani si sunt nerabdator sa-mi continui activitatea dintr-o pozitie atat de solicitanta si provocatoare totodata. Stiu ca ma pot baza pe o echipa solida si energica si ma bazez pe suportul si entuziasmul lor, echipa Y&R putand la randul sau sa se bazeze pe mine in orice moment”, sustine noul Managing Director Y&R.