In magazinul Carrefour din Baneasa erau ieri, la pranz, foarte putini cumparatori, cu toate ca era ultima zi de shopping inainte de Paste.
Un flux la fel de redus de clienti se inregistra in majoritatea magazinelor din Bucuresti, potrivit managerilor. Astazi, supermarketurile vor fi deschise pana cel tarziu la ora 18.00, iar majoritatea isi vor relua programul normal de marti.

„Cred ca romanii si-au facut cumparaturile din timp. Cum Pastele catolic a fost mult inaintea celui ortodox, magazinele erau deja aprovizionate cu produse specifice. Zilele astea isi mai cumpara doar carnea si legumele“, explica un reprezentant al Carrefour.
Intr-adevar, ieri la pranz erau doar cel mult trei persoane la casele de marcat ale magazinului. Aglomeratie mai mare se inregistra la raionul de cozonaci, in special la cei italieni, precum si la carne.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.