Profitul net al BCR a fost de 491,8 milioane de lei, in scadere cu circa 37% fata de rezultatul inregistrat in 2006 - 782,9 milioane de lei, potrivit datelor inaintate de banca actionarilor. Acestea sunt rezultate inregistrate numai de banca, nu de grupul BCR, potrivit standardelor romanesti de contabilitate.

Profitul grupului BCR, care mai includea si doua societati de asigurari, societatea de leasing, Anglo-Romanian Bank, a fost de 924,8 milioane de lei, in crestere cu 22,3%, potrivit standardelor internationale de raportare financiara.

Potrivit standardelor romanesti de contabilitate, banca a inregistrat cresterea veniturilor din dobanzi, comisioane, titluri, operatiuni financiare. In schimb, rezultatul negativ obtinut din corectiile facute asupra creantelor si a provizioanelor s-a adancit de la 290 de milioane de lei la peste 693 de milioane de lei. Provizioanele constituite sunt varsate in profitul bancii pe masura ce creditele pentru care au fost constituite ii sunt returnate.

In 2007, banca, dar si celelalte subsidiare au suportat si „costurile de restructurare si transformare consistente“, potrivit comunicatului remis cu prilejul anuntarii rezultatelor grupului financiar.