Sarbatorile de Paste se apropie cu pasi repezi, asa ca, daca va doriti un sejur deosebit, dar nu aveti banii necesari, puteti contracta fie un credit de nevoi personale, fie un credit pentru vacanta.

Spre deosebire de imprumutul pentru nevoi personale, cele destinate vacantei vin cu unele avantaje - discounturi, asigurari si asistenta turistica gratuita, ori o perioada de gratie de cateva luni.

Creditul Turistic de la Banca Transilvania
Oferta de credite pentru vacanta este destul de saraca in Romania. In prezent doar patru institutii financiare acorda finantari destinate vacantei si calatoriilor. Una dintre acestea este Banca Transilvania, care ofera persoanelor intre 18 si 70 de ani Creditul Turistic in lei, euro sau dolari, destinat platii excursiilor in tara sau strainatate. Perioada de creditare este de pana la 12 luni, iar nivelul maxim al imprumutului este de 3.500 de euro sau echivalentul in lei ori dolari. Dobanda este de 12,25% /an pentru creditul in euro, de 16% / an pentru creditul in lei si de 11% / an pentru creditul in dolari. Se percep: un comision de analiza de 1,5% (minimum 30 euro) si un comision de gestiune de 2,5%. Nu se plateste comision de rambursare anticipata.

Alpha Journey de la Alpha Bank
Alpha Journey este creditul prin intermediul caruia Alpha Bank va imprumuta intre 500 si 5.000 de euro (sau echivalentul in lei/ dolari) pentru vacanta mult visata. Creditul se acorda maximum 3 ani si are dobanzi de 14% pentru lei, de 10,75% pentru euro si de 11% pentru dolari. Se percep: comision de analiza dosar de credit de 10 euro, comision de acordare de 6%, comision de rambursare anticipata de 2% (minimum 3 euro), comision de administrare si comision de modificare a planului de rambursare de 1% (minimum 3 euro). Persoanele interesate vor beneficia de o perioada de gratie de o luna si de un card de credit, AlphaCard VISA Credit.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.