PRIME Romania organizeaza cea de-a sasea editie PR Tea, cu tema “Campania electorala-intre PR si propaganda”. Evenimentul este adresat atat studentilor, cat si celor interesati de domeniul Relatiilor Publice.

La eveniment participa Adriana Saftoiu (consilier politic) si Felix Tataru (director GMP si presedinte IAA). Cei doi vor intra in dialog cu participantii pentru a discuta despre campania electorala, despre mecanismul de desfasurare si mai ales despre problemele etice ridicate de aceasta tema.

„Campania electorala este un subiect fierbinte anul acesta si mai ales unul controversat, ce sigur va fi dezbatut intens de opinia publica si mass-media. Am dorit sa ii dedicam si noi, echipa PR Tea, o editie speciala pentru a intelege mai bine mecanismele de desfasurare si pentru a afla daca exista schimbari in bine. Ce trebuie facut intr-o campanie electorala? Cum se comunica cu omul politic si cu mass-media? Exista inca elemente de propaganda in cadrul campaniilor politice din Romania, din ziua de azi? Sunt numai cateva intrebari la care dorim sa raspundem prin intermediul acestei editii”, a declarat Alice Teodorescu, coordonator PR Tea.

Evenimentul PR Tea este organizat de PRIME Romania, Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare cu sprijinul Carturesti, editurii Polirom, Sapte Seri, Metropotam, Wall-Street & 9AM, Studentie.ro, IQads, Student FM si Smart FM. Pentru a participa la acest eveniment, va puteti inscrie la adresa prtea_inscrieri@yahoo.com pana pe data de 25 martie, ora 22.00. Mai multe detalii puteti obtine pe blogul www.prtea.wordpress.com.

PR Tea va avea loc miercuri, 26 martie, ora 19.00, la sub_Carturesti (Str. Arthur Verona, nr. 13).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.