Potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei pentru promovarea si dezvoltarea turismului “Litoral”, intr-un hotel de doua stele din statiunea Mamaia, turistii vor plati intre 110 si 220 lei pentru o noapte de cazare, pret care include TVA si, in functie de unitate, mic dejun sau pensiune completa, transmite corespondentul NewsIn.

La un hotel de trei stele din Mamaia, tarifele de cazare sunt cuprinse intre 110 si 176 de lei pe noapte pentru o camera dubla, incluzand mic dejun sau pensiune completa. La hotelurile de patru stele, costul de cazare este pe zi de 120 de lei/zi pentru o camera single, 140 de lei pentru una dubla si 180 de lei pentru un apartament, tarife care includ doar mic dejun. Pentru pensiune completa la un hotel de patru stele, pretul este cuprins intre 205 si 376 de lei, iar un apartament de lux poate ajunge la 535 de lei/noapte.

La Eforie Nord, doua hoteluri si-au prezentat ofertele. La un hotel de trei stele, pretul va fi de 49 de euro pentru o camera single si 79 de euro pentru una dubla, tarif care include si un cocktail de primire. La un hotel de patru stele din Eforie Nord, turistii vor plati 317,5 lei pentru o camera single si 505 pentru una dubla, iar in oferta sunt incluse mic dejun si servicii SPA.