Animalute de plus, bijuterii, parfumuri, bomboane de ciocolata, flori sau spectacole si cine romantice pentru indragostiti. Iubirea este cuvantul aflat azi pe buzele tuturor comerciantilor care spera in cresterea vanzarilor.
Magazinele sunt pline de oferte speciale pentru indragostiti, iar cele mai multe hipermarketuri organizeaza azi evenimente speciale clientii lor. “Am dedicat un catalog special de Sfantul Valentin. In ma­ga­­zine azi, clientii pot participa la concursuri de declaratii de dragoste, tombole cu premii ce constau in ex­cursii pentru cupluri, certificate de casatorie valabile o zi, fotografii gratuite in decor special, demonstratii de dans sau concerte. Nu uitam insa nici Dragobetele, Valentine’s-ul romanesc, la 24 februarie, cand vom organiza o Caravana a iubirii, ce va trece prin toate magazinele Carrefour din Bu­cu­resti, cu concerte si voie buna”, a spus Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania. Evenimente asema­na­toare sunt organiza­te si in alte ma­ga­­zine. “Anul acesta sarbatorim pen­tru prima data Sf. Valentin la Ikea in Romania, asa ca dorim sa fie o zi speciala pentru toti clientii nostri, pe care ii asteptam cu multe sur­prize. Restaurantul pregateste meniuri speciale, care vor fi disponibile exclusiv in aceasta zi. De asemenea, in magazin organizam eve­nimen­te si activitati speciale, iar cei care ne vor vizita de Ziua in­dra­go­s­­ti­tilor vor pleca sigur cu cateva amin­­tiri placute”, a declarat Mi­haela Mure­san, Marketing Manager Ikea.

SPERANTE. Comerciantii din piete au investit cateva zeci de milioane de lei vechi in marfa si spera ca in urma vanzarilor sa obtina ceva profit. “Se vand foarte bine jucariile din plus si siragurile de margele. Am cumparat marfa de 10 milioane de lei vechi si sper sa castig si eu macar trei milioane de lei, pe langa sumele pe care le-am achitat la primarie si la financiar pentru aprobare”, ne-a declarat o comercianta din zona Gara de Nord. Marea parte a tinerilor cumpara produse din magazin, unde vanzarile cresc simtitor fata de o perioada normala. “Vanzarile vor fi cu 8%-10% mai mari decat cele de anul trecut, insa suma incasata este confidentiala”, a explicat Andreea Mihai. De asemenea, o crestere a cererii se inregistreaza in aceasta perioada si la florarii. “De Ziua indragostitilor, cererea pentru flori este cu circa 40% mai mare fata de o zi obisnuita. De regula, clientii sunt tineri si cumpara trandafiri, zambile, frezii si alte specii care se gasesc in aceasta perioada”, a explicat Florin Georgescu, directorul Asociatiei Florarilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.