Coca Cola si Pepsi se numara printre marile companii care si-au luat angajamentul de a reduce drastic consumul de apa. Masura ar duce la o economie de 140 de milioane de litri pe apa pe zi, informeaza Realitatea TV.

21 de firme britanice producatoare de alimente si bauturi au semnat Angajamentul pentru Eficienta Apei al Federatiei industriei alimentare si de bauturi (FDF), promitand astfel, sa-si revizuiasca consumul de apa si sa-l reduca pe cat de mult posibil, conform Green Report.

Specialistii care au facut planul estimeaza ca masurile de reducere a consumului de apa ar ajuta companiile sa economiseasca in jur de 87 de milioane de dolari pe an.

Cele 21 de companii care au semnat acordul sunt: Apetito, Birds Eye Iglo, Britvic, Cadbury Schweppes, Coca-Cola, GlaxoSmithKline, Kellogg Marketing & Sales Co, Kraft Foods UK, Mars Snackfood, Muller Dairy, Nestle UK, PepsiCo UK, Premier Foods, Tate & Lyle, UIN Foods, Unilever UK, Uniq, United Biscuits, Warburtons, Weetabix si Young's Seafood, informeaza Green Report.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.