In prima faza se dorea ca voucherele sa fie acordate in urma contributiei angajatului si angajatorului intr-un fond, dupa cum informeaza Wall-Street.

In prima faza se dorea ca voucherele sa fie acordate in urma contributiei angajatului si angajatorului intr-un fond. „S-a renuntat la crearea acelui fond comun pentru gestionarea banilor, care ar fi ridicat foarte multe suspiciuni. Aceasta varianta este mai simpla si speram sa fie aprobata“, a declarat presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Daniel Vasilescu. El a precizat ca angajatii care vor beneficia de astfel de tichete de vacanta le vor putea folosi direct la unitatile de cazare sau prin agentiile de turism, conform Gardianul.

Potrivit presedintelui FPTR, angajatii care vor beneficia de astfel de tichete de vacanta le vor putea folosi direct la unitatile de cazare sau prin agentiile de turism. "Angajatul va avea liberatatea sa aleaga daca va valorifica voucherele de vacanta singur sau va apela la o agentie. Sigur ca recomandat ar fi sa foloseasca serviciile unei agentii de turism de unde poate obtine un pachet turistic. Aceste vouchere vor fi date angajatului in perioada in care si-a programat concediul", a explicat Vasilescu.