Veniturile agentilor variaza in functie de performante si pot fi, pentru o tranzactie, chiar si de 130.000 de euro impozabili.
Daca ai abilitati de vanzator, stii limbi straine, esti ambitios, motivat profesional si intuiesti sau chiar anticipezi dorintele clientilor, poti deveni fara probleme un broker imobiliar de succes. Domeniul este atractiv, pentru ca, practic, nu exista o limita de castig: in functie de capacitate si noroc, un broker poate castiga de la 500 de euro la 10.000 de euro lunar si chiar mai mult!

In Romania nu exista inca un organism care sa certifice un agent imobiliar, iar programul de master „Economia Proprietatilor Imobiliare”, sustinut de unele agentii, nu s-a impus inca pe piata ca un filtru hotarator.

„In aceste conditii, singurul filtru este experienta - atunci cand un broker este cautat, conteaza palmaresul de tranzactii pe care il are, nu atat numarul de imobile vandute, cat valoarea acestora. Intrarea pe piata a multor „jucatori” externi, dar si dezvoltarea firmelor existente pe piata duc deja la o „batalie” pentru talente. Unele companii isi loializeaza angajatii cu traininguri”, spune Calin Clinciu, expert imobiliar la Euroest.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.