Avand in vedere ca indeplineste toate conditiile regulamentare, actiunile Turism Felix (TUFE) la categoria de baza a BVB (martie 2007) reprezinta o recunoastere a eficientei activitatii societatii. De altfel, potrivit directorului general, Florian Serac, vizibilitatea crescuta a societatii in randul investitorilor, precum si capacitatea ei de a implementa strategiile asumate prin prospectul de emisiune si planul de afaceri, argumenteaza necesitatea incadrarii Felix-ului alaturi de principalele companii romanesti cotate la prima categorie a BVB.

“Consideram ca actionarii principali, impreuna cu echipa manageriala, au demonstrat adaptarea foarte buna a societatii la conditiile de transparenta si de raportare impuse de piata de capital”, a declarat in acest sens Serac.

Decizia marcheaza astfel incadrarea in conditiile impuse de reglementarile operatorului de piata (adica un nivel al capitalurilor proprii de peste opt milioane euro in ultimul exercitiu financiar), atingerea unei cote corespunzatoare de lichiditate, actionariat format din cel putin 2.000 de persoane si realizarea unui plan de afaceri pentru urmatorii doi ani calendaristici privind directiile concrete de dezvoltare a societatii.

“Prin planul sau de afaceri, societatea bihoreana isi propune sa ramana liderul turismului balnear romanesc si sa devina competitiva pe piata Europei Centrale si de Est. De aceea, obiectivul principal in domeniul operational este reprezentat de imbunatatirea si diversificarea gamei de produse si servicii turistice, prin utilizarea la parametri optimi a tuturor resurselor de care dispune”, a conchis Florian Serac.