Grupul Tender vrea sa se extinda in Serbia, unde intentioneaza sa achizitioneze uzina “14 Octombrie” din Krusevac, scoasa la privatizare, dar si o companie privata de telecomunicatii
Potrivit lui Ovidiu Lucian Tender, pentru uzina se afla in negociere directa cu statul sarb, iar pentru compania de telecomunicatii a oferit o suma cuprinsa intre 12 si 13 milioane de euro. Tender SA a mai achizitionat in vara acestui an o fabrica de medicamente, o fabrica de fermentat tutunul, un complex hotelier, precum si 50% din actiunile unei societati balneare, valoarea totala a investitiei depasind 10 milioane de euro. Compania Prospectiuni SA, la care actionar majoritar este Tender SA, se va extinde si ea peste hotare. Societatea a castigat un contract de prospectiuni in Iran, in valoare de 3,1 milioane de dolari, si isi va deschide in curand un centru de prospectiuni in Dubai, pentru toata zona Golfului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.